• Uw BHV opleider!Door heel Nederland

  Uw BHV opleider!Door heel Nederland

  BHV4every1 is graag uw BHV opleider als het gaat om (brand) veiligheid binnen uw bedrijf of instelling.
 • Onderhoud en keuren alle brandblusmiddelen

  Onderhoud en keuren alle brandblusmiddelen

  Wat heeft u aan een brandblusser die niet geschikt is voor uw brand of het op het cruciale moment laat afweten?
 • 1
 • 2

Over ons

BHV4every1 is een organisatie welke actief is in opleidingen en brandpreventie artikelen. Niet alleen leverancier van brandblussers en blusdekens maar ook als leverancier van onder andere, noodverlichting, rookmelders en verbandtrommels en -materialen.

Kortom, "alle" producten op het gebied van opleidingen, brandpreventie, brandbeveiliging.

Wij hebben de deskundigheid in ondermeer brandpreventie en leveren een pakket beproefde producten. BHV4every1 hanteert de regelgeving vanuit het oogpunt van brandveilige kwaliteit.

BHV4every1 werkt uitsluitend samen met opgeleide bedrijven en vakmensen volgens alle geldende brandveiligheidseisen,waarbij het kostenaspect niet uit het oog wordt verloren.

BHV4every1 is hèt adres voor adviezen, reparaties, hervullen, verkoop, controle, verhuur (oefenblussers) en onderhoud van brandblusmiddelen.

BHV4every1 streeft er ten alle tijden naar om een uitstekende service te verlenen en om veel meer te zijn dan slechts een betrouwbare leverancier van producten van zeer hoge kwaliteit. 

In de praktijk betekent dit kortweg dat er aanzienlijk bespaard kan worden in uw bedrijf of organisatie op de kosten van brandveiligheid.

Tevens bieden wij u de mogelijkheid om onze producten aan te kopen op het gebied van de brandbeveiliging in uw bedrijf alsmede een opleiding aan te bieden (maatwerk) dat past binnen uw bedrijfsvoering.

Benieuwd wat dit oplevert? 

 

bhv cursus