• darkblurbg

U21: EHBO-BHV (Code 95)

Een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben. Als chauffeur bent u vaak onderweg en daarom ook veel op uzelf aangewezen. Kennis van EHBO is daarom van wezenlijk belang om uw eigen veiligheid en die van uw klanten te kunnen waarborgen. Als er wat gebeurt, moet u snel en adequaat reageren om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken.

In de cursus U21: EHBO BHV van BHV4every1 (NIBHV gecertificeerd) leert u hoe u effectief kunt handelen bij een calamiteit. U leert belangrijke punten te analyseren en evalueren en hoe u met de hulpdiensten moet communiceren. U kunt na het volgen van deze cursus eerste hulp verlenen en mensen te reanimeren, maar ook kunt u een beginnende brand blussen. Ook de ARBO-wet en het RI&E plan komen in de cursus aan de orde.

Al met 1 dag kunt u U21: EHBO BHV gecertificeerd zijn. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat met pas van BHV4every1 (NIBHV) Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op;

0597-792007 / 0615330223 of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u mailen naar bhv4every1@gmail.com

Contact opnemen