• darkblurbg

Preventie medewerker

Veiligheid en zorg zijn zeer belangrijke onderdelen in de bedrijfsvoering. Het gaat hierbij immers om het welzijn van medewerkers, klanten en gasten. Iedere organisatie dient minimaal een preventiemedewerker in dienst te hebben. Bij minder dan 25 werknemers mag de werkgever zelf deze rol vervullen. De preventiemedewerker draagt zorg voor alle zaken die betrekking hebben op veiligheid, gezondheid en welzijn binnen het bedrijf. De preventiemedewerker dient daarom op de hoogte te zijn van de regelgeving en dient deze te kunnen vertalen naar de eigen bedrijfssituatie.

De drie wettelijke taken van een preventiemedewerker

Rol van de Preventiemedewerker binnen het bedrijf

De overige taken van de preventiemedewerker zullen afgestemd worden op de aard en risico's van het bedrijf, zoals die ook in de Risico-Inventarisatie & -Evaluatie genoemd zullen zijn.

In 1 dag kunt u uw Preventiemedewerker certificaat halen. Als u de cursus voldoende afrondt ontvangt u een certificaat met pas van BHV4every1. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. Deze cursus wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op;

0597-792007 / 0615330223 of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u mailen naar bhv4every1@gmail.com

Contact opnemen