• darkblurbg

BHV basis 2-daagse cursus

Volgens de Arbowet is het verplicht 1 of meer bedrijfshulpverleners aan te stellen. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben. Als organisatie bent u daarom verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel, maar ook voor die van uw klanten. Als er wat gebeurt, moet u snel en adequaat reageren om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken.

In de 2-daagse BHV Basis cursus van BHV4every1 leert u hoe u effectief kunt handelen bij een calamiteit. U leert belangrijke punten te analyseren en evalueren en hoe u met de hulpdiensten moet communiceren. U kunt na het volgen van deze cursus eerste hulp verlenen en mensen reanimeren, maar ook kunt u een beginnende brand blussen en het ontruimingsplan in werking stellen.

U kunt in 2 dagen BHV Basis gecertificeerd zijn. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat met pas van evt het NIBHV. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op;

0597-792007 / 0615330223 of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u mailen naar bhv4every1@gmail.com

Contact opnemen