• darkblurbg

BHV herhaal cursus in 1/2 dag met E-learning

De Arbowet adviseert BHV-ers jaarlijks hun kennis en vaardigheden op te frissen en hun certificering te verlengen. Het is van belang dat u 1 of meer bedrijfshulpverleners hebt aangesteld die altijd snel kunnen ingrijpen en dat ook kunnen blijven doen. Immers, een ongeluk zit in een klein hoekje en kan grote gevolgen hebben. Als organisatie bent u daarom verantwoordelijk voor de veiligheid van uw personeel, maar ook voor die van uw klanten. Als er wat gebeurt, moet u snel en adequaat reageren om schade en letsel bij personen zoveel mogelijk te beperken.

In de BHV Herhaal cursus van BHV4every1 wordt uw kennis over EHBO, reanimatie en evacuatie weer opgehaald. Er wordt verder extra aandacht gegeven aan hoe u moet ingrijpen bij noodsituaties. Zo blijven uw kennis en vaardigheden up-to-date en weet u altijd hoe u moet handelen bij een calamiteit.

In een 1/2 dag met E-learning kunt u uw BHV certificaat verlengen. Als u de herhaal cursus voldoende afrondt ontvangt u een nieuw certificaat met pas van BHV4every1. Koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. Deze herhaling wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op;

0597-792007 / 0615330223 of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u mailen naar bhv4every1@gmail.com

Contact opnemen