• darkblurbg

EHBO cursus voor kinderen EHaK/BHV met E-learning

Een ongeluk zit in een klein hoekje, hoe vaak horen en gebruiken wij deze zin? Helaas is dit ook echt zo. Zeker bij jonge kinderen die zich nog niet bewust zijn van wat gevaarlijk kan zijn. Als leerkracht, gastouder, medewerker van een kinderdagverblijf maar ook als ouder moet u te allen tijde snel en adequaat kunnen reageren op ongevallen om schade en letsel zoveel mogelijk te beperken.

Tijdens de cursus EHBO voor kinderen (EHaK / BHV) leert u welke mogelijke ongevallen bij kinderen in verschillende leeftijdsgroepen vaak voorkomen en leert u eerste hulp verlenen. Na het volgen van deze cursus kunt u eerste hulp verlenen bij kleine ongelukjes, maar ook bij wat grotere medische noodsituaties, letsel aan het bewegingsapparaat en huidwonden. Verder wordt u geleerd hoe u met de hulpdiensten kunt communiceren. Wat deze cursus zo bijzonder maakt is dat deze is geïntegreerd samen met het BHV (brandgedeelte, dus u hoeft niet apart nog uw BHV certificaat te halen.

Al in 1 dag kunt u uw EHaK / BHV certificaat behalen. Gecertificeerd door het NIKTA en geaccepteerd door de GGD (IKK certificering)  Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een certificaat. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. Deze cursus wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in.

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op;

0597-792007 / 0615330223 of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u mailen naar bhv4every1@gmail.com

Contact opnemen