• darkblurbg

EHBO

Veel mensen weten niet wat zij moeten doen in geval van een ongeval in en om het huis. BHV4every1 biedt daarom deze opleiding aan. Tijdens de cursus EHBO leert u de situatie beoordelen en hoe u het slachtoffer het beste in veiligheid kan brengen. Ook leert u reanimeren met en zonder een AED en kunt u eerste hulp verlenen bij huidwonden, bloedingen en brandwonden.

Middels praktijkoefeningen wordt u geleerd hoe u moet omgaan met bewusteloosheid, letsel aan het bewegingsapparaat, verslikking, hoofd- en wervelletsel, pijn op de borstkas en beroerte. Er wordt ingegaan hoe u de situatie moet doorgeven aan de hulpdiensten.

Al in 3 dagen kunt u uw EHBO diploma van het Oranje Kruis behalen. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u een diploma van het Oranje Kruis. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt incompany aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in.

Offerte aanvragen

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op;

0597-792007 / 0615330223 of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u mailen naar bhv4every1@gmail.com

Contact opnemen