• darkblurbg

VCA VOL cursus

Bent u als leidinggevende of zzp’er werkzaam in de bouw, haven, petrochemie of voor de overheid dan bent u verplicht VCA VOL (Veiligheid voor Operationeel Leidinggevende) gecertificeerd te zijn. VCA VOL omvat de kennis over veiligheid, gezondheid en milieu en is vereist om werkzaamheden te (laten) verrichten of toegang te krijgen tot terreinen. U kunt uw eigen veiligheid en die van anderen waarborgen doordat u risico’s weet in te schatten en gevaarlijke situaties kunt voorkomen. Zo kan iedereen veilig aan het werk.

In de opleiding VCA VOL van BHV4every1 leert u veilig en verantwoord werken en wordt u op de hoogte gesteld van alle relevante wet- en regelgeving en hoe u deze moet toepassen.  Verder wordt u geleerd hoe u toolbox-vergaderingen kunt organiseren en wanneer er iets gebeurd bent u op de hoogte van bedrijfsnoodplannen.

Al met 1 dag kunt u VCA VOL gecertificeerd zijn. Als u de opleiding voldoende afrondt ontvangt u het VCA VOL certificaat met pas. Lunch, koffie en thee zijn bij de cursus inbegrepen. De opleiding wordt zowel incompany als particulier aangeboden. Vul voor meer informatie ons offerteformulier in of schrijf u direct in.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op;

0597-792007 / 0615330223 of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u mailen naar bhv4every1@gmail.com

Contact opnemen