• darkblurbg

Oprichting

BHV4every1 is opgericht door Wim Hoekstra. Na jarenlange ervaring op te hebben gedaan in de productie en op management posities in loondienst alsmede meer dan 28 jaar instructeur heeft Wim in 2009 de stap genomen om zijn eigen onderneming op te richten. BHV4every1 is gevestigd in Winschoten en heeft meerdere trainingslocaties in Nederland.

Door een zeer uitgebreid netwerk van specialisten en vakgenoten kunnen wij u altijd op korte termijn hulp bieden. Zit u met een opleidingsvraagstuk en kan u het antwoord daarop niet terug vinden op onze website? Neem dan even contact met ons op!

Opleidingen

BHV4every1 richt zich op het geven van opleidingen op het gebied van onder andere veiligheid voor zowel zakelijke als particuliere klanten (EHBO, EHaK, BHV, Reanimatie, AED, VCA, Ploegleider, Kleine blusmiddelen, Preventiemedewerker, Code 95,  alsmede het onderhouden van blusmiddelen (REOB). Op onze website kunt u zien voor welke cursus u zich, of uw personeel, kunt opgeven. Heeft u liever een cursus op maat of incompany bij u in het bedrijf? Ook dat kan, wij denken heel graag met u mee om uw opleidingswensen mogelijk te maken. Wij kunnen u een compleet pakket aanbieden om u te ontzorgen.

Contact

Wilt u meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn telefonisch bereikbaar op;

0597-792007 / 0615330223 of vul ons contactformulier in. Tevens kunt u mailen naar bhv4every1@gmail.com

 

Contact

T: 0597-792007
M: 06-15330223
E: bhv4every1@gmail.com

Contact opnemen